Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Blue Loop Studio presenta The Mind Twisting Quadroids

Blue Loop Studio ha presentat el seu títol inaugural, The Mind Twisting Quadroids, un joc de plataformes i puzles en 2D, durant la gamescom 2023. Publicat per Just for Games i Fabloo Games, aquest nou joc posa a prova la coordinació i destresa dels jugadors. El joc està previst que es llanci en diverses plataformes, incloent-hi PC, Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One i Xbox Series X|S.

A The Mind Twisting Quadroids, els jugadors guiaran un malèfic sobirà robòtic anomenat Roboctopus per acomplir la seva ambició de convertir-se en el regidor suprem del cosmos. La jugabilitat implica dirigir l’exèrcit de Quadroid bots de Roboctopus a través de més de 100 nivells interconnectats plens de perills com làsers, banyadores d’àcid i altres amenaces relacionades amb els autòmats. El joc utilitza una mecànica única amb quatre pantalles dividides que requereixen control i coordinació simultanis.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content