Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Blue Loop Studio presenta The Mind Twisting Quadroids

Blue Loop Studio ha presentat el seu títol inaugural, The Mind Twisting Quadroids, un joc de plataformes i puzles en 2D, durant la gamescom 2023. Publicat per Just for Games i Fabloo Games, aquest nou joc posa a prova la coordinació i destresa dels jugadors. El joc està previst que es llanci en diverses plataformes, incloent-hi PC, Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One i Xbox Series X|S.

A The Mind Twisting Quadroids, els jugadors guiaran un malèfic sobirà robòtic anomenat Roboctopus per acomplir la seva ambició de convertir-se en el regidor suprem del cosmos. La jugabilitat implica dirigir l’exèrcit de Quadroid bots de Roboctopus a través de més de 100 nivells interconnectats plens de perills com làsers, banyadores d’àcid i altres amenaces relacionades amb els autòmats. El joc utilitza una mecànica única amb quatre pantalles dividides que requereixen control i coordinació simultanis.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.