Ordinador

Estratègia i supervivència: Gentlymad Studios anuncia Endzone 2

Estratègia i supervivència: Gentlymad Studios anuncia Endzone 2

Assemble Entertainment i Gentlymad Studios han presentat la seqüela del seu aclamat títol Endzone – A World Apart. El proper joc, Endzone 2, està previst per a la primavera de 2024, oferint als jugadors una combinació única d’elements de supervivència i construcció de ciutats.

Endzone 2 col·loca els jugadors en un escenari de supervivència on han de trobar àrees habitables i protegir les restes de la humanitat. Aquesta nova entrega introdueix una sèrie de característiques innovadores, incloent-hi la capacitat de seleccionar punts de partida i explorar diverses localitzacions amb recursos valuosos. Els jugadors poden establir múltiples colònies, adaptant-se a l’entorn dinàmic i els seus reptes.

La seqüela fusiona les mecàniques de supervivència, construcció de ciutats i simulacions de colònies, oferint una perspectiva nova dins d’aquests gèneres familiars. Els jugadors construiran, expandiran i gestionaran colònies, investigant tecnologies i refinant recursos per assegurar la prosperitat de les seves comunitats en creixement. Les rutes comercials entre colònies i comerciants també tindran un paper clau en el progrés econòmic.

A més, Assemble Entertainment té emocionants notícies per als fans: estan planejant una campanya de Kickstarter per a Endzone 2. Els entusiastes estan convidats a unir-se a aquest viatge des del principi inscrivint-se per a rebre notificacions sobre la campanya. La campanya de Kickstarter està programada per a ser llançada ben aviat, permetent als seguidors participar directament.

Com a part de la celebració de l’anunci, Gentlymad Studios introduirà una petita actualització al joc original, Endzone – A World Apart. Introduirà una nova missió secundària, correccions, i un edifici decoratiu.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.