Ordinador

Estratègia i supervivència: Gentlymad Studios anuncia Endzone 2

Assemble Entertainment i Gentlymad Studios han presentat la seqüela del seu aclamat títol Endzone – A World Apart. El proper joc, Endzone 2, està previst per a la primavera de 2024, oferint als jugadors una combinació única d’elements de supervivència i construcció de ciutats.

Endzone 2 col·loca els jugadors en un escenari de supervivència on han de trobar àrees habitables i protegir les restes de la humanitat. Aquesta nova entrega introdueix una sèrie de característiques innovadores, incloent-hi la capacitat de seleccionar punts de partida i explorar diverses localitzacions amb recursos valuosos. Els jugadors poden establir múltiples colònies, adaptant-se a l’entorn dinàmic i els seus reptes.

La seqüela fusiona les mecàniques de supervivència, construcció de ciutats i simulacions de colònies, oferint una perspectiva nova dins d’aquests gèneres familiars. Els jugadors construiran, expandiran i gestionaran colònies, investigant tecnologies i refinant recursos per assegurar la prosperitat de les seves comunitats en creixement. Les rutes comercials entre colònies i comerciants també tindran un paper clau en el progrés econòmic.

A més, Assemble Entertainment té emocionants notícies per als fans: estan planejant una campanya de Kickstarter per a Endzone 2. Els entusiastes estan convidats a unir-se a aquest viatge des del principi inscrivint-se per a rebre notificacions sobre la campanya. La campanya de Kickstarter està programada per a ser llançada ben aviat, permetent als seguidors participar directament.

Com a part de la celebració de l’anunci, Gentlymad Studios introduirà una petita actualització al joc original, Endzone – A World Apart. Introduirà una nova missió secundària, correccions, i un edifici decoratiu.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content