Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Dawn of the Monsters s’expandeix amb el Mode Arcade i nou DLC

WayForward i 13AM Games, l’estudi de videojocs independent i el desenvolupador darrere del joc de lluita kaiju, Dawn of the Monsters, han llançat una actualització nova i contingut descarregable. L’expansió introdueix el Meteor Temujin, un nou personatge jugable, un Mode Arcade, veus japoneses i diverses millores.

El Meteor Temujin, el campió triat pels fans, s’ha afegit a la llista de guerrers controlables del joc. Aquest colossal mecha operat per quatre estudiants universitaris, empunya una sèrie d’armes, que els jugadors poden canviar amb fluïdesa per a atacs potenciats i moviments especials.

El paquet de contingut prèmium “Dawn of the Monsters: Arcade + Character DLC” ofereix una gran quantitat de contingut addicional. El Mode Arcade introdueix nous nivells, mecàniques de puntuació, opcions de dificultat i sistemes de potenciació. Els jugadors poden triar entre potenciadors Clàssics o Vagabunds, afegint varietat estratègica a les batalles contra les hordes de Nephilim.

Aquesta expansió també inclou 50 noves vestimentes de personatge, entrades addicionals a la galeria, tres fitxers d’arxiu i reptes i assoliments nous, enriquint l’experiència global del joc. El paquet “Arcade + Character DLC” té un preu de 6,99 euros i està disponible per a PlayStation 4 i 5, Xbox i PC. Un paquet que inclou el joc base i el paquet DLC es pot comprar per 34,99 euros, amb descomptes de llançament disponibles en plataformes seleccionades.

Contingut gratuït

A més del contingut de pagament, una actualització gratuïta aporta noves funcions emocionants als jugadors existents de “Dawn of the Monsters”. El mode Historia+ permet als jugadors reviure la història amb totes les millores intactes, mentre que els modes Nova Partida+, Nova Partida++ i Nova Partida+++ mantenen les millores i introdueixen una major dificultat i noves variants d’enemics. L’actualització també introdueix veus japoneses opcionals interpretades per talents destacats, millorant l’atmosfera de pel·lícula kaiju del joc.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content