Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Dawn of the Monsters s’expandeix amb el Mode Arcade i nou DLC

WayForward i 13AM Games, l’estudi de videojocs independent i el desenvolupador darrere del joc de lluita kaiju, Dawn of the Monsters, han llançat una actualització nova i contingut descarregable. L’expansió introdueix el Meteor Temujin, un nou personatge jugable, un Mode Arcade, veus japoneses i diverses millores.

El Meteor Temujin, el campió triat pels fans, s’ha afegit a la llista de guerrers controlables del joc. Aquest colossal mecha operat per quatre estudiants universitaris, empunya una sèrie d’armes, que els jugadors poden canviar amb fluïdesa per a atacs potenciats i moviments especials.

https://www.youtube.com/watch?v=i0TSLFBcxKA

El paquet de contingut prèmium “Dawn of the Monsters: Arcade + Character DLC” ofereix una gran quantitat de contingut addicional. El Mode Arcade introdueix nous nivells, mecàniques de puntuació, opcions de dificultat i sistemes de potenciació. Els jugadors poden triar entre potenciadors Clàssics o Vagabunds, afegint varietat estratègica a les batalles contra les hordes de Nephilim.

Aquesta expansió també inclou 50 noves vestimentes de personatge, entrades addicionals a la galeria, tres fitxers d’arxiu i reptes i assoliments nous, enriquint l’experiència global del joc. El paquet “Arcade + Character DLC” té un preu de 6,99 euros i està disponible per a PlayStation 4 i 5, Xbox i PC. Un paquet que inclou el joc base i el paquet DLC es pot comprar per 34,99 euros, amb descomptes de llançament disponibles en plataformes seleccionades.

Contingut gratuït

A més del contingut de pagament, una actualització gratuïta aporta noves funcions emocionants als jugadors existents de “Dawn of the Monsters”. El mode Historia+ permet als jugadors reviure la història amb totes les millores intactes, mentre que els modes Nova Partida+, Nova Partida++ i Nova Partida+++ mantenen les millores i introdueixen una major dificultat i noves variants d’enemics. L’actualització també introdueix veus japoneses opcionals interpretades per talents destacats, millorant l’atmosfera de pel·lícula kaiju del joc.