Ordinador

Fairyship Games llança Testament: The Order of High Human a Steam i Epic Games Store

Fairyship Games, un desenvolupador de jocs centrat en la narrativa, ha presentat la culminació de cinc anys de treball dedicat en el llançament del seu RPG d’acció i aventures, Testament: The Order of High Human. El joc ja està disponible a les plataformes Steam i Epic Games, amb llançaments previstos per a Xbox i PlayStation en un futur pròxim.

Testament: The Order of High Human és un RPG en primera persona orientat a la història que situa els jugadors en el paper d’Aran, el monarca a la terra fantàstica de Tessara. La història del joc gira al voltant de la missió d’Aran de restaurar l’ordre al seu regne després que el seu propi germà, Arva, el traeixi i submergeixi Tessara a les tenebres. Guiat pel jugador, Aran ha de recuperar els seus poders perduts i enfrontar-se al seu traïdor germà per redimir el seu regne.

La jugabilitat se centra en mecàniques de combat dinàmiques, permetent als jugadors triar entre tres enfocaments diferents, cadascun amb especialitzacions úniques. Els amants del combat amb espasa trobaran una àmplia gamma de combinacions destructives i elementals, mentre que els usuaris de la màgia podran aprofitar una àmplia gamma de 16 habilitats màgiques, incloent-hi encanteris ofensius i defensius. Per afegir més varietat, els jugadors podran emprar un arc màgic amb quatre tipus de fletxes, cadascuna amb diferents finalitats.

El complex i extens sistema d’actualització del joc fomenta una exploració minuciosa del món del joc, que ofereix paisatges diversos i masmorres intrigants. Per als qui desitgin reviure les sensacions nostàlgiques dels joc de plataformes en 2D, el joc també compta amb emocionants seqüències de plataformes.

Testament: The Order of High Human abasta una multitud de característiques, incloent un innovador ‘Sistema Eclipse’ que incorpora tres mecàniques de jugabilitat distintes per a encontres i desafiaments emocionants. A més, els jugadors poden utilitzar més de 18 objectes consumibles per personalitzar el seu estil de jugabilitat i realitzar més de 40 missions meticulosament elaborades, contribuint al format narratiu no lineal del joc.

Disponible per 34.99 euros, Testament: The Order of High Human representa un avenç significatiu per a Fairyship Games. El seu llançament a Steam i Epic Games Store marca l’inici d’una nova aventura, amb plans per a llançaments a les plataformes Xbox i PlayStation en l’horitzó.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Publicació patrocinada per Renaissance PR via Press Engine.