Nintendo Núvol Ordinador PlayStation Xbox

Devolver Digital llança Broforce Forever

Devolver Digital llança Broforce Forever

Devolver Digital ha presentat la molt esperada actualització de Broforce. Anomenada “Broforce Forever”, aquesta nova entrega ofereix un nivell elevat de jugabilitat.

El llançament del Broforce Forever arriba en un moment en què la comunitat de jugadors busca un propòsit compartit, transcendint diferències personals i abraçant un front unit. Inspirant-se en el seu predecessor icònic, aquesta versió actualitzada promet ser més immersiva i emocionant que mai.

El lema del joc, “lluitar per la llibertat, no de la tirania, opressió o persecució, sinó de l’aniquilació”, subratlla la gravetat dels desafiaments que els jugadors hauran d’enfrontar en la seva recerca de la victòria. Broforce Forever anima els jugadors a unir-se, encarnant l’esperit de camaraderia i determinació que s’ha convertit en sinònim de la franquícia Broforce.

Broforce Forever ara està disponible en múltiples plataformes, incloent-hi PC, Xbox One, PlayStation 4 i Nintendo Switch. El joc també es troba disponible a Game Pass.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.