Nintendo Núvol Ordinador PlayStation Xbox

Devolver Digital llança Broforce Forever

Devolver Digital ha presentat la molt esperada actualització de Broforce. Anomenada “Broforce Forever”, aquesta nova entrega ofereix un nivell elevat de jugabilitat.

El llançament del Broforce Forever arriba en un moment en què la comunitat de jugadors busca un propòsit compartit, transcendint diferències personals i abraçant un front unit. Inspirant-se en el seu predecessor icònic, aquesta versió actualitzada promet ser més immersiva i emocionant que mai.

El lema del joc, “lluitar per la llibertat, no de la tirania, opressió o persecució, sinó de l’aniquilació”, subratlla la gravetat dels desafiaments que els jugadors hauran d’enfrontar en la seva recerca de la victòria. Broforce Forever anima els jugadors a unir-se, encarnant l’esperit de camaraderia i determinació que s’ha convertit en sinònim de la franquícia Broforce.

Broforce Forever ara està disponible en múltiples plataformes, incloent-hi PC, Xbox One, PlayStation 4 i Nintendo Switch. El joc també es troba disponible a Game Pass.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content