PlayStation

Calico arriba a les consoles PlayStation amb novetats

Whitethorn Games i Peachy Keen Games han anunciat que el joc de simulació comunitària Calico, farà la seva estrena a les consoles PlayStation 4 i 5. Els jugadors tindran l’oportunitat d’immergir-se en la tasca de reconstruir un cat café del poble i omplir-lo amb criatures encantadores. La versió de PlayStation inclou l’edició Pawsome, que aporta una sèrie de contingut addicional al joc.

A l’edició Pawsome, els jugadors podran fer nous amics animals, gaudir d’una interfície d’usuari i una experiència visual renovades, i tenir l’opció de personalitzar el fons de pantalla i els sòls del cafè. Cal assenyalar que la funció de cuina s’ha ampliat, incorporant una sèrie de minijocs captivadors per a cada recepta. La finalització amb èxit d’aquests minijocs recompensarà els jugadors amb puntuacions d’estrelles variables, influint en els preus de venda i els bons. Cal tenir en compte que, un cop els clients hagin comprat tots els aliments frescos disponibles, els bons d’estrelles desapareixeran temporalment fins que la recepta específica es torni a jugar.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.