PlayStation

Calico arriba a les consoles PlayStation amb novetats

Whitethorn Games i Peachy Keen Games han anunciat que el joc de simulació comunitària Calico, farà la seva estrena a les consoles PlayStation 4 i 5. Els jugadors tindran l’oportunitat d’immergir-se en la tasca de reconstruir un cat café del poble i omplir-lo amb criatures encantadores. La versió de PlayStation inclou l’edició Pawsome, que aporta una sèrie de contingut addicional al joc.

A l’edició Pawsome, els jugadors podran fer nous amics animals, gaudir d’una interfície d’usuari i una experiència visual renovades, i tenir l’opció de personalitzar el fons de pantalla i els sòls del cafè. Cal assenyalar que la funció de cuina s’ha ampliat, incorporant una sèrie de minijocs captivadors per a cada recepta. La finalització amb èxit d’aquests minijocs recompensarà els jugadors amb puntuacions d’estrelles variables, influint en els preus de venda i els bons. Cal tenir en compte que, un cop els clients hagin comprat tots els aliments frescos disponibles, els bons d’estrelles desapareixeran temporalment fins que la recepta específica es torni a jugar.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content