Nintendo Ordinador

Hauma – A Detective Noir Story confirma data de llançament

Hauma – A Detective Noir Story, una novel·la visual desenvolupada per SenAm i publicada per Assemble Entertainment, està programada per ser llançada a Steam l’11 de setembre de 2023, amb plans per a un llançament posterior a Nintendo Switch.

Amb el teló de fons de Munic, Hauma convida els jugadors a endinsar-se en una narrativa mentre assumeixen el paper de Judith, una detectiva retirada. Amb la tasca de desemmascarar una xarxa d’intriga i conspiració entre les capes altes de la societat de la ciutat, els jugadors exploraran autèntics llocs reals, com ara la històrica Casa de l’Art, per descobrir veritats històriques amagades que il·luminen el passat enigmàtic de la ciutat.

Al cor de la jugabilitat hi ha un innovador sistema d’inventari «mindboard», que desafia els jugadors a elaborar intuïcions deductives connectant diversos objectes i pensaments. Com a Judith, els jugadors hauran de descodificar trencaclosques i endevinalles de diàleg per avançar en la narrativa, tot gaudint de l’obra d’art inspirada en novel·les gràfiques rica en detalls i vibrants que caracteritza Hauma.

La narració del joc pren vida a través d’una experiència cinematogràfica amb veu, amb un repartiment divers. Hauma promet una experiència de jugabilitat multifacètica que abasta tant la immersió narrativa com els desafiaments cerebrals, assegurant que els jugadors estiguin captivats des del principi fins al final.