Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

ININ publicarà el clàssic japonès de recreatives Spica Adventure

ININ, en col·laboració amb TAITO, s’apresta a presentar el llançament de Spica Adventure. Prèviament limitat als salons recreatius al Japó, el joc ara serà accessible pels jugadors de tot el món a les consoles modernes. Amb un llançament previst per a la primavera de 2024, Spica Adventure ofereix als jugadors l’oportunitat de guiar la protagonista, Nico, a través d’escenaris creativament desafiants, armada amb un paraigua versàtil que recorda el mític joc Parasol Stars. Aquest paraigua fa d’arma i eina, permetent als jugadors navegar entre obstacles, enfrontar-se als enemics i superar diversos reptes dins del joc.

El joc ofereix una experiència nostàlgica amb la seva estètica d’arcade retro pop art i la seva autèntica jugabilitat d’arcade de TAITO. Els jugadors poden explorar una varietat de nivells de dificultat i escenaris en mirall per augmentar la jugabilitat. Spica Adventure presenta taules de classificació en línia, que permeten la competència global entre jugadors. La música original, composta pel grup musical de TAITO “Zuntata,” contribueix al caràcter únic del joc.