Ordinador

L’Epic Games Store ofereix dos populars jocs de manera gratuïta

En un moviment que sens dubte farà les delícies dels aficionats als jocs d’estratègia i simulació, l’Epic Games Store ha anunciat la disponibilitat de dues populars propostes, Europa Universalis IV i Orwell: Keeping an Eye on You, com a descàrregues gratuïtes per un temps limitat.

Europa Universalis IV, desenvolupat per Paradox Development Studio, és un joc de gran estratègia que submergeix els jugadors en les intricades complexitats de la gestió de la política, l’economia i l’exèrcit d’una nació durant diversos períodes històrics. Amb un enfocament en la diplomàcia, el comerç, la guerra i l’exploració, el joc ofereix una experiència captivadora tant per als aficionats a la història com per als estrategs.

D’altra banda, Orwell: Keeping an Eye on You és una aventura guiada per la narrativa desenvolupada per Osmotic Studios. Ambientat en un món distòpic, el joc posa els jugadors en el paper d’un agent de vigilància governamental amb la missió d’investigar les activitats en línia dels ciutadans. Les decisions moralment desafiants que els jugadors hauran de prendre en aquest joc plantegen preguntes que fan reflexionar sobre la privadesa, la vigilància i l’equilibri entre la seguretat i la llibertat personal.

Ambdós jocs s’ofereixen gratuïtament a l’Epic Games Store com a part de la seva sèrie de regals setmanals en curs. Aquesta iniciativa s’ha fet ben coneguda entre els jugadors, oferint l’oportunitat als jugadors de construir les seves biblioteques digitals amb una àmplia gamma de títols sense cap cost.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.