PlayStation Xbox

2K revela novetats per a MiCARRERA i La Ciudad a NBA 2K24

2K ha compartit detalls sobre les noves actualitzacions que arribaran a MiCARRERA i La Ciudad a NBA 2K24, disponible per a PlayStation 5 i Xbox Series X|S. La Ciudad, un ambient virtual expansiu, donarà la benvinguda als jugadors amb una ubicació davant del mar, oferint una experiència assolellada i vibrant. Les novetats inclouen missions secundàries de streetball i l’oportunitat de guanyar REP per a les Afiliacions. D’altra banda, MiCARRERA se centrarà a portar els jugadors a aconseguir el seu màxim potencial a la pista.

Erick Boenisch, vicepresident de desenvolupament de l’NBA a Visual Concepts, va compartir el seu entusiasme sobre les actualitzacions: “MiCARRERA a NBA 2K24 s’ha renovat per centrar-se més en el que més importa: demostrar la teva vàlua a la pista”. A més, la nova ubicació davant del mar a La Ciutat proporcionarà als jugadors un ambient electritzant i ple de vida tant de dia com de nit.

Les millores clau inclouen la introducció de “partits clau” a MiCARRERA, permetent als jugadors participar en els enfrontaments més crucials segons l’emparellament i els assoliments de fites. També es presenta una nova història en què els jugadors es llancen a una emocionant aventura a l’NBA, perseguint assoliments com el Novell de l’Any i ascendint des de la categoria GOT NEXT fins a la categoria GOAT.

La Ciudad ofereix una experiència visualment captivadora amb pistes davant del mar i un ambient vibrant. A més, el mode en línia “Starting 5” permet enfrontaments un a un mentre els jugadors trien equips i alineacions, i el sistema de progressió del nou mode Streetball desafia els jugadors a enfrontar-se a equips i caps en un entorn ple d’energia.

Els jugadors també podran unir-se a una de les dues afiliacions, RISE i ELITE, i competir per la victòria en cada temporada per guanyar premis exclusius. El sistema de REP torna, permetent als jugadors demostrar la seva vàlua i guanyar reconeixement en la comunitat. Les temporades ofereixen un nou conjunt de recompenses cada sis setmanes.

El llançament de NBA 2K24 està programat per al 8 de setembre en diverses plataformes, incloent-hi PlayStation 5, Xbox Series X|S, Nintendo Switch i PC.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.