PlayStation Xbox

2K revela novetats per a MiCARRERA i La Ciudad a NBA 2K24

2K ha compartit detalls sobre les noves actualitzacions que arribaran a MiCARRERA i La Ciudad a NBA 2K24, disponible per a PlayStation 5 i Xbox Series X|S. La Ciudad, un ambient virtual expansiu, donarà la benvinguda als jugadors amb una ubicació davant del mar, oferint una experiència assolellada i vibrant. Les novetats inclouen missions secundàries de streetball i l’oportunitat de guanyar REP per a les Afiliacions. D’altra banda, MiCARRERA se centrarà a portar els jugadors a aconseguir el seu màxim potencial a la pista.

Erick Boenisch, vicepresident de desenvolupament de l’NBA a Visual Concepts, va compartir el seu entusiasme sobre les actualitzacions: “MiCARRERA a NBA 2K24 s’ha renovat per centrar-se més en el que més importa: demostrar la teva vàlua a la pista”. A més, la nova ubicació davant del mar a La Ciutat proporcionarà als jugadors un ambient electritzant i ple de vida tant de dia com de nit.

Les millores clau inclouen la introducció de “partits clau” a MiCARRERA, permetent als jugadors participar en els enfrontaments més crucials segons l’emparellament i els assoliments de fites. També es presenta una nova història en què els jugadors es llancen a una emocionant aventura a l’NBA, perseguint assoliments com el Novell de l’Any i ascendint des de la categoria GOT NEXT fins a la categoria GOAT.

La Ciudad ofereix una experiència visualment captivadora amb pistes davant del mar i un ambient vibrant. A més, el mode en línia “Starting 5” permet enfrontaments un a un mentre els jugadors trien equips i alineacions, i el sistema de progressió del nou mode Streetball desafia els jugadors a enfrontar-se a equips i caps en un entorn ple d’energia.

Els jugadors també podran unir-se a una de les dues afiliacions, RISE i ELITE, i competir per la victòria en cada temporada per guanyar premis exclusius. El sistema de REP torna, permetent als jugadors demostrar la seva vàlua i guanyar reconeixement en la comunitat. Les temporades ofereixen un nou conjunt de recompenses cada sis setmanes.

El llançament de NBA 2K24 està programat per al 8 de setembre en diverses plataformes, incloent-hi PlayStation 5, Xbox Series X|S, Nintendo Switch i PC.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content