Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Dimension Shellshock arriba a Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge

Dotemu i Tribute Games han llançat el DLC “Dimension Shellshock” per a Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge. El DLC està disponible avui a PC, Nintendo Switch, PlayStation i consoles Xbox. Sota llicència de Paramount Consumer Products, el DLC del joc, que consta d’un preu de 7,99 €, introdueix el nou Mode Supervivència, així com dos nous personatges jugables, Miyamoto Usagi i Karai.

El Mode Supervivència del DLC introdueix cristalls col·leccionables que permeten als jugadors saltar entre dimensions, cadascuna amb el seu estil únic. A mesura que els jugadors avancen a través de les dimensions, pugen de nivell i guanyen força. Després de morir amb els cristalls col·leccionats, els jugadors poden desbloquejar una nova vida, barres de poder ninja, Mode Radical i punts de vida addicionals. Els jugadors experimentats poden guanyar l’habilitat de saltar entre dimensions, i el DLC ofereix nous colors de personatges per personalitzar.

El DLC també introdueix dos nous personatges jugables:

  1. Miyamoto Usagi, conegut de la sèrie de còmics “Usagi Yojimbo” i reconegut com a aliat de les Tortugues per les aparicions anteriors a la sèrie animada TMNT i les figures d’acció.
  2. Karai, una formidable adversària del Clan Foot, que exhibeix moviments extremadament ràpids com a aliat poderós.

A més del nou contingut, el DLC inclou música original del compositor de la banda sonora del joc, Tee Lopes. També s’ha publicat una actualització de contingut gratuïta, que ofereix opcions ampliades de paleta de colors per als propietaris del joc principal.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.