Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

ATLUS confirma la data de llançament de Persona 3 Reload

ATLUS ha revelat que Persona 3 Reload, una versió reimaginada del clàssic RPG, es llançarà a tot el món el 2 de febrer de 2024. El joc estarà disponible per a PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One i PC a través de Steam i la Microsoft Store. A més, serà accessible mitjançant el Xbox Game Pass. Les reserves digitals ja estan obertes.

Persona 3 Reload, com es descriu per ATLUS, convida els jugadors a embarcar-se en un viatge extraordinari com a estudiant transferit, aprofundint en l’enigmàtica “Dark Hour”. El joc promet gràfics renovats, millores modernitzades de la qualitat de vida i una experiència immersiva amb noves escenes i interaccions entre els personatges. Els jugadors poden participar en diverses activitats dins de l’univers del joc i establir connexions significatives amb els personatges.

Els fans de la sèrie Persona i els entusiastes dels RPG poden anticipar una emocionant i visualment impactant experiència de joc quan Persona 3 Reload arribi al principi de l’any vinent.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.