Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

ATLUS confirma la data de llançament de Persona 3 Reload

ATLUS ha revelat que Persona 3 Reload, una versió reimaginada del clàssic RPG, es llançarà a tot el món el 2 de febrer de 2024. El joc estarà disponible per a PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One i PC a través de Steam i la Microsoft Store. A més, serà accessible mitjançant el Xbox Game Pass. Les reserves digitals ja estan obertes.

Persona 3 Reload, com es descriu per ATLUS, convida els jugadors a embarcar-se en un viatge extraordinari com a estudiant transferit, aprofundint en l’enigmàtica “Dark Hour”. El joc promet gràfics renovats, millores modernitzades de la qualitat de vida i una experiència immersiva amb noves escenes i interaccions entre els personatges. Els jugadors poden participar en diverses activitats dins de l’univers del joc i establir connexions significatives amb els personatges.

Els fans de la sèrie Persona i els entusiastes dels RPG poden anticipar una emocionant i visualment impactant experiència de joc quan Persona 3 Reload arribi al principi de l’any vinent.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content