Mòbil Ordinador PlayStation

HoYoverse destaca novetats durant la nit d’obertura de gamescom 2023

La marca global d’entreteniment HoYoverse va captivar els entusiastes dels videojocs durant la nit d’obertura de gamescom 2023 amb anuncis de tres títols: Genshin Impact, Honkai: Star Rail i Zenless Zone Zero. Abans de l’esdeveniment, l’empresa va revelar noves perspectives, detalls dels personatges i actualitzacions de desenvolupament, alimentant l’expectació dels fans arreu del món.

Zenless Zone Zero

En un nou anunci, Zenless Zone Zero, va presentar la seva esperada actualització des del seu debut l’any passat. Zhenyu Li, el productor, va oferir una ullada a la jugabilitat del joc i l’estil visual, generant expectació entre l’audiència. El tràiler no només va mostrar una varietat de sistemes interactius situats a la ciutat de New Eridu, l’última civilització urbana de la narrativa del joc, sinó que també va introduir un mecanisme de combat nou, que permet als jugadors realitzar contraatacs impressionants com a resposta als atacs.

Zhenyu Li va compartir perspectives sobre el desenvolupament del joc i els plans futurs, expressant: “Volem crear un món que reflecteixi la nostra perspectiva artística única i l’experiència orientada a l’acció, alhora que permet als jugadors ressonar profundament amb ell. Estem emocionats d’anunciar que estem a prop de la següent fase del viatge de Zenless Zone Zero.”

Honkai: Star Rail

Mentrestant, Honkai: Star Rail, un nou RPG de fantasia espacial amb una narrativa a través de mons desconeguts, va ocupar el centre de l’escena. El joc va fusionar elements de fantasia, mite i ciència-ficció espacial en una trama seductora. El tràiler va mostrar Fu Xuan, la Mestra Divinadora de la Comissió de Divinació, que farà el seu debut com a personatge jugable. L’esdeveniment també va destacar nou contingut d’animació per a Dan Heng • Imbibitor Lunae, aportant perspectives sobre el seu passat enigmàtic i el destí imprevisible. A més, es va anunciar el registre per a la prova tècnica de la PlayStation 5, augmentant encara més l’emoció.

Genshin Impact

En el món dels RPG d’aventura d’obert món, Genshin Impact va presentar la seva cinquena nació, Fontaine. L’últim tràiler va mostrar emocionants exploracions a la superfície i sota l’aigua, acompanyades de nous companys. A més, la comunitat global de Genshin Impact va assolir un èxit destacat a Twitter, acumulant 10 milions de seguidors a tots els comptes oficials en diferents idiomes durant la setmana passada.

En celebració del seu tercer any com a títol global popular, Genshin Impact va sorprendre els fans amb l’anunci de la seva primera sèrie de concerts internacionals en directe, “Genshin Concert Tour: Melodies of an Endless Journey.” La sèrie de concerts està programada per al quart trimestre de 2023 i el primer trimestre de 2024 a 12 ciutats, oferint als fans l’oportunitat d’experimentar la música del joc en persona. Les entrades i més detalls estan disponibles al lloc web oficial de Genshin Concert.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.