Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Quake II apareix per sorpresa a consoles modernes

L’anunci sorprenent de Bethesda ha sacsejat de nou el món dels videojocs amb l’arribada de Quake II a PC, Nintendo Switch, PlayStation 4 i 5, i consoles Xbox. Llançat com a part de la QuakeCon 2023, aquest llançament segueix el patró establert pel Quake original.

La versió remasteritzada de Quake II ofereix un ventall de característiques que encantaran els fans. Els jugadors poden submergir-se en la intensa experiència de tir en primera persona de ciència-ficció militar, amb gràfics millorats, millor animació dels enemics i il·luminació dinàmica.

El joc no només inclou la campanya original, sinó també l’apreciada expansió “Call of the Machine”, els paquets de missions originals “The Reckoning” i “Ground Zero”, així com el Quake II 64. A més, ofereix tant multijugador en línia com local, suport per a joc creuat. Les versions de Switch i PlayStation inclouen una característica opcional d’apuntat amb moviment, que millora la immersió i la precisió del joc.

Desenvolupat per id Software el 1997, el Quake II transporta els jugadors a una apassionant narrativa i ambient de ciència-ficció, on han de fer front als Strogg, una raça alienígena hostil que amenaça la humanitat. La combinació única d’acció i estratègia del joc desafia els jugadors a navegar per paisatges perillosos, infiltrar-se en llocs enemics i frustrar la seva màquina de guerra per assegurar el destí de la humanitat.

Quake II ara es pot adquirir a les diferents botigues digitals per un preu de 9,99 euros, oferint als jugadors l’oportunitat de reviure o experimentar per primera vegada aquest títol icònic.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.