Nintendo PlayStation

Paperman: Adventure Delivered confirma format físic per a PlayStation 5 i Nintendo Switch

L’aventura de plataformes Paperman: Adventure Delivered està a punt d’arribar en format físic a les consoles PlayStation 5 i Nintendo Switch. El joc promet un viatge ple de mons colorits, reptes i un drac avariciós com a antagonista.

Paperman: Adventure Delivered presenta un repartiment de quatre carteristes amb habilitats úniques. Els jugadors podran controlar a Paperman, el protagonista principal, qui llença cartes com a projectils i té la capacitat de teleportar-se a distàncies curtes. Express és el carter més ràpid, encarregat de les entregues urgents, mentre que Scrolly es desplaça per l’aire amb la seva ploma, arribant a altes plataformes. Carl, el membre més fort de l’equip, maneja els paquets més pesats amb destresa.

Al llarg de tres mons diferents, els jugadors hauran d’explorar escenaris únics: des d’una illa tropical amb estàtues enigmàtiques fins a un desert ple de piràmides, passant per un desafiant Winding Peak ple de plataformes de parkour. L’objectiu és recuperar les cartes daurades robades pel drac avariciós, qui les afegeix al seu tresor d’or.