Nintendo PlayStation

Ravensburger Labyrinth s’estenarà en format físic a Nintendo Switch i PlayStation 5

Ravensburger Labyrinth, el popular joc de taula, es prepara per a la seva arribada en format físic a les consoles PlayStation 5 i Nintendo Switch. Els amants dels reptes podran gaudir d’aquesta experiència en el món digital.

En aquest joc, els jugadors hauran d’enfrontar-se a un laberint encantat ple de sorpreses i tresors. La premissa és senzilla: recollir la quantitat més grossa de tresors possible seguint les cartes d’objectiu que es reparteixen a l’inici de la partida. No obstant això, el camí no serà fàcil, ja que gran part de les rutes i parets són mòbils, afegint un toc d’estratègia i emoció al joc.

La versió digital de Ravensburger Labyrinth permetrà als jugadors submergir-se en aquesta emocionant recerca de tresors al costat d’amics i familiars, amb opcions de multijugador per a 2 a 4 jugadors. A més, el joc oferirà sis taulells Labyrinth diferents, basats en versions existents del joc físic, incloent Labyrinth Jr., per assegurar una varietat de reptes.

El joc també s’adaptarà a diferents nivells d’habilitat amb tres modes de dificultat i un manual per als nous jugadors. Inspirat en el joc de taula que ha conquerit més de 20 milions de persones arreu del món, Ravensburger Labyrinth estarà disponible per a reserva en format físic per a les consoles PlayStation 5 i Nintendo Switch. La data de llançament està programada per al 14 de setembre de 2023, oferint als jugadors l’oportunitat de submergir-se en aquest món màgic de tresors i laberints encantats.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.