Nintendo PlayStation

Ravensburger Labyrinth s’estenarà en format físic a Nintendo Switch i PlayStation 5

Ravensburger Labyrinth, el popular joc de taula, es prepara per a la seva arribada en format físic a les consoles PlayStation 5 i Nintendo Switch. Els amants dels reptes podran gaudir d’aquesta experiència en el món digital.

En aquest joc, els jugadors hauran d’enfrontar-se a un laberint encantat ple de sorpreses i tresors. La premissa és senzilla: recollir la quantitat més grossa de tresors possible seguint les cartes d’objectiu que es reparteixen a l’inici de la partida. No obstant això, el camí no serà fàcil, ja que gran part de les rutes i parets són mòbils, afegint un toc d’estratègia i emoció al joc.

La versió digital de Ravensburger Labyrinth permetrà als jugadors submergir-se en aquesta emocionant recerca de tresors al costat d’amics i familiars, amb opcions de multijugador per a 2 a 4 jugadors. A més, el joc oferirà sis taulells Labyrinth diferents, basats en versions existents del joc físic, incloent Labyrinth Jr., per assegurar una varietat de reptes.

El joc també s’adaptarà a diferents nivells d’habilitat amb tres modes de dificultat i un manual per als nous jugadors. Inspirat en el joc de taula que ha conquerit més de 20 milions de persones arreu del món, Ravensburger Labyrinth estarà disponible per a reserva en format físic per a les consoles PlayStation 5 i Nintendo Switch. La data de llançament està programada per al 14 de setembre de 2023, oferint als jugadors l’oportunitat de submergir-se en aquest món màgic de tresors i laberints encantats.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content