Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Agatha Christie – Murder on the Orient Express rep un nou tràiler

Agatha Christie – Murder on the Orient Express rep un nou tràiler

Microids, l’editor de videojocs, ha llançat avui el primer tràiler de la seva pròxima creació, Agatha Christie – Murder on the Orient Express. Aquest títol, programat per sortir al mercat en format físic el 19 d’octubre de 2023, estarà disponible per a les consoles PlayStation 4 i 5, Xbox One i Series X, i Nintendo Switch. El tràiler revela la direcció artística que acompanya a aquesta moderna reinterpretació de la icònica història detectivesca d’Agatha Christie.

La narrativa del joc se situa l’any 2023 i presenta revolts afegits a la història original, revitalitzant així el clàssic literari d’Agatha Christie. Els jugadors tindran l’oportunitat d’assumir els rols d’Hèrcules Poirot, el famós detectiu, i de la seva nova companya, Joanna Locke, mentre desentrellacen els misteris rere un assassinat en el famós tren Orient Express.

Els interessats en adquirir una experiència més completa tindran l’opció de l’Edició Deluxe del joc, que inclourà una còpia d’Agatha Christie – Murder on the Orient Express per a Nintendo Switch, PlayStation o Xbox, un llibre d’art de 48 pàgines, la banda sonora original en format digital i un marca pàgines temàtic de l’Orient Express.

Aquest títol presenta característiques clau, com una adaptació estesa, però fidel de la història original, incorporant un nou personatge anomenat Joanna Locke, qui proporcionarà flashbacks jugables que portaran els jugadors més enllà de l’entorn del tren. A més, els jugadors podran experimentar la ment del llegendari detectiu Hèrcules Poirot, desentranyant pistes i objectes en la recerca de la veritat.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.