Nintendo PlayStation

Red Dead Redemption i Undead Nightmare s’estrenaran a Nintendo Switch i PlayStation 4

Red Dead Redemption i Undead Nightmare s’estrenaran a Nintendo Switch i PlayStation 4

L’èpica aventura de l’oest, Red Dead Redemption, juntament amb la seva contrapart de zombis i terror, Undead Nightmare, faran el seu debut a les plataformes Nintendo Switch i PlayStation 4. Amb data de llançament el 17 d’agost, aquest paquet ofereix ambdós títols clàssics en una forma renovada. L’estudi Double Eleven ha gestionat la conversió, assegurant que els jugadors puguin gaudir d’aquestes experiències atemporals a les consoles modernes.

Red Dead Redemption, reconegut per la seva narrativa i jugabilitat excepcionals, segueix les aventures del bandoler John Marston, mentre emprèn una missió per les àmplies terres de l’oest americà i Mèxic. La seva missió: rastrejar els membres restants de la infame banda Van der Linde, una empresa que es converteix en una carrera contra el temps per protegir la seva família.

A més, els jugadors poden submergir-se al món de Undead Nightmare, una expansió imaginativa que aporta un gir sobrenatural al gènere de l’oest. En aquesta història inquietant, Marston lluita contra una implacable horda de zombis mentre busca una cura, afegint una capa intrigant a l’experiència de joc.

Per als jugadors entusiastes, les versions digitals de Red Dead Redemption i Undead Nightmare estaran disponibles per a la compra a 49,99 euros a la Nintendo Switch eShop i a la PlayStation Store. Aquells que prefereixin còpies físiques poden anticipar-ne el llançament el 13 d’octubre.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.