Ordinador PlayStation Xbox

Shadow Gambit: The Cursed Crew hissa la vela a PC i consoles

Desenvolupat pels creadors de títols reconeguts com Shadow Tactics i Desperados III, Shadow Gambit: The Cursed Crew marca la seva incursió autònoma en el gènere d’estratègia. El joc transporta els jugadors en un emocionant viatge a una història alternativa al «Carib Perdut» durant l’edat daurada de la pirateria.

Els jugadors s’endinsaran en el Red Marley, un vaixell fantasma habitat per un esperit viu, mentre lideren una tripulació de pirates maleïts. Armats amb habilitats sobrenaturals, els jugadors hauran de fer front a la formidable Inquisició i navegar les aigües traïdores a la recerca del tresor enigmàtic deixat pel Capità Mordechai.

El joc està disponible a través de diversos canals. Els jugadors poden comprar claus de Steam per a diferents edicions (Estàndard, d’Aficionat, d’Aficionat Súper) directament des de la botiga oficial del joc a shadowgambit.com/store. Alternativament, les edicions Estàndard i d’Aficionat estan disponibles per a la compra a les plataformes digitals populars com Steam, Epic Games Store, GOG, PlayStation 5 i Xbox Series.

L’Edició d’Aficionat ofereix un paquet que inclou el Joc Base, la Banda Sonora Original del Joc (disponible en FLAC/MP3, amb una durada total de més de 2,5 hores) i el Llibre d’Art i Guia Estratègica (disponible en PDF, només en anglès) a un preu de 49,99 euros. Aquesta edició està disponible exclusivament per a PC a Steam, Epic Games Store i GOG. La Banda Sonora Original i el Llibre d’Art i Guia Estratègica també es poden adquirir per separat.

Shadow Gambit: The Cursed Crew uneix una combinació única de jugabilitat estratègica i sigil, oferint als jugadors una experiència immersiva ambientada en el fons d’una aventura d’alta mar. Amb la seva diversa disponibilitat en múltiples plataformes, el joc convida jugadors de diferents sistemes a endinsar-se en el seu món captivador.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Publicació patrocinada per Mimimi Games via Press Engine.