Nintendo Ordinador

Lil Gator Game introdueix nous modes de joc

Lil Gator Game

Playtonic Friends i MegaWobble han anunciat una expansió de contingut per a Lil Gator Game. Els jugadors ara poden submergir-se en una experiència de joc millorada gràcies a la introducció del mode Nova partida+. Aquestes actualitzacions ja estan disponibles tant a la plataforma Steam com a la consola Nintendo Switch.

El mode Nova partida+ representa un gir en la jugabilitat, permetent als jugadors experimentar l’exploració des d’una perspectiva fresca. En utilitzar arxius de guardat de partides prèviament completades, els jugadors poden retenir objectes obtinguts anteriorment, personalitzant així el seu personatge mentre s’aventuren en missions.

A més, s’ha afegit un toc de nostàlgia amb el «Baby Mode». En activar aquesta opció al menú d’ajustos, els jugadors podran controlar una versió més jove del personatge principal del joc.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.