Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Stray Gods: The Roleplaying Musical ja està disponible a PC i consoles

Humble Games i Summerfall Studios han llançat la seva experiència musical única, Stray Gods: The Roleplaying Musical. Amb un preu de €29,99, el joc ara és accessible a plataformes com Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch i PC.

“Stray Gods busca ampliar fronteres combinant a la perfecció els elements característics de Summerfall: una narrativa apassionant, personatges distintius, música preciosa i emocionants aventures. Col·laborar amb experts de la indústria ens ha permès oferir quelcom del qual estem immensament orgullosos”, va afirmar David Gaider, director creatiu de Summerfall Studios. “Estem emocionats d’invitar els jugadors en aquest viatge interpretatiu musical i esperem que s’enamorin del cor i la història que hi hem dipositat.”

Ambientat en un món de fantasia moderna, Stray Gods segueix la història de Grace, una estudiant universitària que adquireix el poder d’una musa. Haurà d’aprofitar aquest poder per descobrir la veritat sobre la mort del seu predecessor abans que s’acabi el temps. Els jugadors faran aliances, negociaran i enfrontaran desafiaments mentre es relacionen amb visuals meticulosament treballades.

El joc inclou composicions musicals originals totalment interactives del compositor nominat al Grammy Austin Wintory (Journey, Banner Saga), Tripod (Scott Edgar, Steven Gates, Simon Hall) i Montaigne (Jess Cerro), participant d’Eurovision per Austràlia. Interpretat per un repartiment estel·lar, els jugadors sentiran que estan a l’escenari ells mateixos. Les decisions que prenguin portaran a milers de possibles variacions, component un viatge musical únic. El teló cau amb una nota individual per a cada jugador.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.