Nintendo Ordinador

UFO: Unidentified Falling Objects arriba a PC i Nintendo Switch

Gearbox Publishing i Andrew Morrish han presentat Unidentified Falling Objects (UFO), un joc de puzles i plataformes. UFO submergeix els jugadors en una dinàmica àrea de puzles, desafiant-los a esquivar obstacles que cauen, orquestrar combos i destruir blocs per allargar la supervivència i aconseguir puntuacions altes. Els jugadors poden participar en una àmplia varietat d’etapes dins de la campanya per a un sol jugador, enfrontar-se a batalles locals d’un a un per a una emoció multijugador, o aventurar-se en línia per competir contra un màxim de 20 altres jugadors. UFO és actualment accessible a través de Steam i de manera digital a través de la botiga Nintendo Switch eShop. També hi ha disponible una versió de demostració per a les plataformes Steam i Switch.

UFO ofereix als jugadors una exploració de diferents mons a través del seu mode per a un sol jugador, presentant-los un vibrant conjunt de personatges que revelen desafiaments distintius, dissenyats per posar a prova les habilitats per resoldre puzles tant dels veterans com dels acabats d’arribar. Els jugadors tenen l’opció de personalitzar la seva selecció d’armament distintiu, modes de moviment i cops, permetent estratègies de jugabilitat versàtils adaptades a les exigències úniques de cada puzle.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.