Nintendo Ordinador

UFO: Unidentified Falling Objects arriba a PC i Nintendo Switch

Gearbox Publishing i Andrew Morrish han presentat Unidentified Falling Objects (UFO), un joc de puzles i plataformes. UFO submergeix els jugadors en una dinàmica àrea de puzles, desafiant-los a esquivar obstacles que cauen, orquestrar combos i destruir blocs per allargar la supervivència i aconseguir puntuacions altes. Els jugadors poden participar en una àmplia varietat d’etapes dins de la campanya per a un sol jugador, enfrontar-se a batalles locals d’un a un per a una emoció multijugador, o aventurar-se en línia per competir contra un màxim de 20 altres jugadors. UFO és actualment accessible a través de Steam i de manera digital a través de la botiga Nintendo Switch eShop. També hi ha disponible una versió de demostració per a les plataformes Steam i Switch.

UFO ofereix als jugadors una exploració de diferents mons a través del seu mode per a un sol jugador, presentant-los un vibrant conjunt de personatges que revelen desafiaments distintius, dissenyats per posar a prova les habilitats per resoldre puzles tant dels veterans com dels acabats d’arribar. Els jugadors tenen l’opció de personalitzar la seva selecció d’armament distintiu, modes de moviment i cops, permetent estratègies de jugabilitat versàtils adaptades a les exigències úniques de cada puzle.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content