Sector

Tots els anuncis del THQ Nordic’s Digital Showcase 2023

El Digital Showcase de THQ Nordic per al 2023 ha conclòs, oferint una gran quantitat d’actualitzacions sobre els seus pròxims jocs. Els espectadors estan convidats a posar-se al dia amb els anuncis a través dels diferents tràilers. La mostra va presentar novetats sobre diversos títols.

Titan Quest II

L’esperat ARPG, Titan Quest II, està fent el seu retorn. Els jugadors s’embarcaran en el món mític de l’antiga Grècia, enfrontant-se a reptes, aconseguint béns preuats i creant construccions úniques de personatges. El joc, desenvolupat per Grimlore Games a Alemanya, es troba actualment en desenvolupament per a PC.

Gothic Remake

Gothic Remake ofereix als jugadors un tast del campament antic opulent i expansiu. El joc es troba en ple desenvolupament i estarà disponible a PC, PlayStation 5 i Xbox Series S/X.

South Park: Snow Day!

South Park Digital Studios, THQ Nordic i Question Games s’han unit per crear SOUTH PARK: SNOW DAY!, un joc de cooperació per a 4 jugadors que porta els jugadors pels carrers nevats de South Park en una missió per salvar el món. Està previst que es llanci el 2024 per a PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S i Nintendo Switch.

Outcast – A New Beginning

Outcast – A New Beginning convida els jugadors a una èpica jornada amb Cutter Slade, l’Ulukaï. Els jugadors han de navegar estratègicament per Adelpha, unint els seus habitants contra els invasors. El joc es pot afegir a la llista de desitjos a Steam.

Space for Sale

Space for Sale, un joc de desenvolupador intergalàctic desenvolupat per Mirage Game Studios, ofereix als jugadors l’oportunitat de construir hàbitats en un planeta misteriós i vendre’ls per obtenir guanys. Els jugadors poden inscriure’s per a les proves tancades i afegir el joc a la llista de desitjos a Steam.

Trine 5: A Clockwork Conspiracy

Trine 5: A Clockwork Conspiracy, un joc de plataformes i resolució d’enigmes, està ara disponible per a reservar. El joc permet als jugadors formar equips en una aventura cooperativa i es llançarà el 31 d’agost.

Alone in the Dark

Alone in the Dark, un joc d’horror amb els protagonistes Emily Hartwood i Edward Carnby, ofereix als jugadors perspectives úniques en el joc imminent. Les reserves estan obertes per a Xbox i PS5, i una demo gratuïta està disponible a Steam i altres plataformes.

Last Train Home

Last Train Home, un joc d’estratègia de supervivència inspirat en esdeveniments històrics, està previst que es llanci a PC el 2023. El tràiler de revelació de jugabilitat del joc es va presentar de manera exclusiva durant la mostra.

Tempest Rising

Tempest Rising, un joc d’estratègia en temps real de 3D Realms, es va llançar l’11 d’agost a Steam. El tràiler va mostrar una jugabilitat intensa i plena d’acció.

Wreckreation

Wreckreation, un projecte creatiu convertit en joc, permet als jugadors construir pistes de curses fantàstiques. El joc posa l’accent en la imaginació i ofereix una experiència única.

Way of the Hunter

Way of the Hunter presenta el DLC Tikamoon Plains, que amplia la jugabilitat amb nous animals i millores. L’expansió està disponible a PC, PlayStation 5 i Xbox Series X|S, amb una opció de Passe de Temporada.

TMNT: The Last Ronin

Basat en l’esdeveniment de còmic més venut, TMNT: The Last Ronin està rebent una adaptació oficial per a PC, PlayStation 5 i Xbox Series X|S.

Per obtenir més informació sobre aquests jocs i actualitzacions, s’encoratja els espectadors a visitar els canals i llocs web oficials de THQ Nordic.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.