Ordinador

Tempest Rising revela una previsualització jugable

Slipgate Ironworks i 3D Realms han sorprès la comunitat de jugadors amb el llançament d’una previsualització jugable del seu proper joc d’estratègia en temps real, Tempest Rising. Un nou tràiler de jugabilitat acompanya aquest llançament, convidant els jugadors a reviure l’encant intemporal de la jugabilitat clàssica d’estratègia en temps real.

Tirant inspiració de títols reverenciats dins del gènere, Tempest Rising ofereix als jugadors un control total sobre els seus exèrcits, atorgant-los el poder de construir bases, liderar les seves tropes a la batalla i formular estratègies audaces per a la victòria.

Tempest Rising es presenta com una amalgama perfecta de l’acció nostàlgica dels jocs d’estratègia en temps real que van marcar els anys 90 i 2000, fusionant valors i estàndards de producció contemporanis. Ambientat en una línia de temps alternativa emmarcada per les repercussions de la Crisi dels Míssils de Cuba amb rastres nuclears, l’escenari del joc és un 1997 marcat per les cicatrius de la guerra. El resultat del conflicte global és la proliferació d’una estranya vinya elèctrica vermella coneguda com Tempest, que transforma profundament la trajectòria de la història. La narrativa es desplega a través de les mirades de tres faccions distintives, destacades en dues campanyes diferents. La jugabilitat està dissenyada per recompensar la perspicàcia estratègica i habilitat, sostinguda per opcions personalitzables que satisfan les preferències tant dels jugadors individuals com dels que prefereixen el mode multijugador.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content