Ordinador

Descobreix Venècia dibuixada a mà amb Sophia the Traveler

Sophia the Traveler, desenvolupat per Memo Gogo i publicat per Thermite Games, és un videojoc inspirat en l’estimada sèrie de llibres “On és en Wally?”. Aquest joc d’objectes amagats pintat a mà promet una experiència entretinguda per a jugadors de totes les edats.

Sophia the Traveler dona vida a l’atractiu romàntic de Venècia, meticulosament creat per un equip de desenvolupament dedicat que, malgrat no haver posat mai els peus a Venècia, va recrear la màgia de la ciutat a través d’una combinació de llibres de viatges i Google Maps. El resultat és una Venècia virtual visualment impressionant que captura l’essència de la ciutat, des dels seus punts d’interès icònics fins a les joies amagades.

En aquesta aventura, els jugadors s’immergiran en paisatges pintats a mà plens de vida i color. L’objectiu és trobar centenars de figures i objectes distintius, cadascun amb les seves pròpies animacions entranyables i veus. Amb 10 etapes distintes i més de 1800 elements de personatges elaborats amb cura, el joc ofereix una experiència rica i immersiva. Cal destacar que Sophia la Viatgera inclou més de 100 edificis europeus, incloent-hi vuit punts d’interès icònics venecians, i gairebé 300 efectes de so meticulosament integrats que donen vida a la Venècia virtual.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.