Ordinador

Descobreix Venècia dibuixada a mà amb Sophia the Traveler

Sophia the Traveler, desenvolupat per Memo Gogo i publicat per Thermite Games, és un videojoc inspirat en l’estimada sèrie de llibres “On és en Wally?”. Aquest joc d’objectes amagats pintat a mà promet una experiència entretinguda per a jugadors de totes les edats.

Sophia the Traveler dona vida a l’atractiu romàntic de Venècia, meticulosament creat per un equip de desenvolupament dedicat que, malgrat no haver posat mai els peus a Venècia, va recrear la màgia de la ciutat a través d’una combinació de llibres de viatges i Google Maps. El resultat és una Venècia virtual visualment impressionant que captura l’essència de la ciutat, des dels seus punts d’interès icònics fins a les joies amagades.

En aquesta aventura, els jugadors s’immergiran en paisatges pintats a mà plens de vida i color. L’objectiu és trobar centenars de figures i objectes distintius, cadascun amb les seves pròpies animacions entranyables i veus. Amb 10 etapes distintes i més de 1800 elements de personatges elaborats amb cura, el joc ofereix una experiència rica i immersiva. Cal destacar que Sophia la Viatgera inclou més de 100 edificis europeus, incloent-hi vuit punts d’interès icònics venecians, i gairebé 300 efectes de so meticulosament integrats que donen vida a la Venècia virtual.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content