Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes confirma data de llançament

505 Games i Rabbit & Bear Studios han revelat la data de llançament oficial d’Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes, l’esperat JRPG que ha generat una gran expectació des de la seva campanya de Kickstarter el 2020. L’anunci es va fer en el marc de l’esdeveniment Nintendo Direct d’avui.

El joc, desenvolupat pels llegendaris creadors de jocs Yoshitaka Murayama i Junko Kawano, coneguts pels seus treballs a la sèrie Suikoden, arribarà a les consoles de darrera generació i a la PC el 23 d’abril de 2024. Estarà disponible per a PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox X | S, Xbox One, Nintendo Switch, Steam, Epic Game Store i GOG.

Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes promet portar l’experiència dels jocs de rol japonesos a un nou nivell amb el seu sistema de batalla estratègica de sis personatges, gràfics detallats que combinen sprites 2D i fons 3D meticulosament dissenyats, una intriga narrativa amb més de 100 personatges jugables i un enfocament modern als clàssics JRPG.

El líder de l’estudi, Yoshitaka Murayama, va expressar el seu entusiasme per compartir la data de llançament després d’un llarg període de desenvolupament i va agrair als patrocinadors que van donar suport al projecte des dels seus inicis.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.