Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Konami i WayForward anuncien Contra: Operation Galuga

Konami s’ha unit a WayForward per ressuscitar la icònica sèrie Contra amb Contra: Operation Galuga. Aquesta nova entrega està prevista per al llançament a la Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S i PC a través de Steam a principis de 2024. A més, està en marxa una versió física per a consoles.

Contra: Operation Galuga torna la franquícia a les seves arrels, oferint una reimaginació moderna del clàssic original de la dècada de 1980. Aquesta revifalla introdueix armes i entorns clàssics juntament amb nous nivells, enemics, caps, mecàniques de joc, un sistema de potenciació actualitzat i gràfics i so contemporanis.

En aquesta iteració, els jugadors tornaran a posar-se les botes de combat dels estimats comandants d’elit de Contra, Bill Rizer i Lance Bean. La seva missió: enfrontar-se al grup terrorista Red Falcon, que ha transformat l’anteriorment tranquil·la illa de Galuga en un camp de batalla devastat per la guerra, amb el destí de la humanitat en joc.

El joc ofereix modes cooperatius i Arcade, amb capacitat per a dos i quatre jugadors, respectivament. Els jugadors navegaran per diversos nivells. Les armes icòniques com la metralladora, el làser i els míssils tòrics fan el seu retorn, ara amb la capacitat d’apilar dues armes del mateix tipus per a una potència de foc incrementada. A més, les armes poden ser sacrificades per desencadenar poders Overload.

La versió física de Contra: Operation Galuga serà publicada per Limited Run Games per a Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5 i Xbox, disponible en edicions estàndard i de col·leccionista.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.