Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

TemTem publica la versió 1.5 amb noves funcionalitats i correccions

L’esperada actualització “Endless Night” de TemTem ja està disponible, portant el joc a la versió 1.5. Aquesta actualització marca l’inici de la temporada Endless Night i inclou una sèrie de nou contingut i correccions de errors.

A continuació, es presenten els punts destacats de l’actualització:

  • Nou Temtem mític: Galios, el tercer i últim Temtem mític, fa la seva aparició. Amb un enfocament amb mecàniques noves, Galios aporta emoció al món de Temtem. Els jugadors poden embarcar-se en una nova missió que els portarà a la Guarida de Galios, començant a Nanto Labs a Cipanku.
  • Nova Missió i Ruta: Explora una terra llunyana i desbloqueja la tercera Guarida Mítica, trobant pel camí una Ordre misteriosa. Descobreix els seus intrigants plans mentre et dirigeixes cap a Galios.
  • Nou Tipus de Temtem: S’han introduït els Umbras, els equivalents foscos dels Lumas. Aquests Temtem de colors diferents tenen efectes exclusius i es poden obtenir mitjançant diversos mètodes, com trobar-los a la natura, criar-los o utilitzar Radars Umbra. Tingues en compte que els Umbras són extremadament rars i requereixen un esforç significatiu per aconseguir-los.
  • Nova Temporada: La Temporada 5, anomenada Endless Night, ofereix una experiència fosca i espantosa per als jugadors. Aquesta temporada durarà un mes més que les temporades anteriors, des del 25 de setembre de 2023 fins al 29 de gener de 2024. Estigueu atents a l’esdeveniment temàtic de Halloween que s’aproxima.
  • Nou mode aleatori: Aquest mode afegeix un element d’atzar al joc, amb enfrontaments aleatoris amb Temtem, Tècniques i objectes. A diferència de les regles hardcore de Nuzlocke, els Temtem no desmaiaran permanentment i els jugadors podran capturar més de dos Temtem per ruta. Hi ha recompenses exclusives per a aquells que acceptin aquest desafiament.
  • Guarides millorades: Les guarides s’han millorat segons els comentaris dels jugadors. Ara, grups d’1 o 2 jugadors poden entrar a les guarides, requerint menys Joies per accedir al cap mític i oferint recompenses ajustades segons la mida del grup. Les guarides de 3 a 5 jugadors continuen sent les més desafiants i gratificants.
  • Vista prèvia de tints: La botiga Luma Drops ara permet als jugadors veure una vista prèvia dels Tints Luma abans de comprar-los, ajudant-los a prendre decisions informades.
  • Nou Instrument: S’ha afegit el Theremin al joc, oferint als jugadors una nova manera d’expressar els seus talents musicals.

L’actualització “Endless Night” porta una gran quantitat de contingut nou i millores a TemTem, assegurant una experiència emocionant i captivadora per als jugadors. Per a una llista completa de les notes de la versió, consulteu l’anunci oficial.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content