Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

TemTem publica la versió 1.5 amb noves funcionalitats i correccions

L’esperada actualització “Endless Night” de TemTem ja està disponible, portant el joc a la versió 1.5. Aquesta actualització marca l’inici de la temporada Endless Night i inclou una sèrie de nou contingut i correccions de errors.

A continuació, es presenten els punts destacats de l’actualització:

  • Nou Temtem mític: Galios, el tercer i últim Temtem mític, fa la seva aparició. Amb un enfocament amb mecàniques noves, Galios aporta emoció al món de Temtem. Els jugadors poden embarcar-se en una nova missió que els portarà a la Guarida de Galios, començant a Nanto Labs a Cipanku.
  • Nova Missió i Ruta: Explora una terra llunyana i desbloqueja la tercera Guarida Mítica, trobant pel camí una Ordre misteriosa. Descobreix els seus intrigants plans mentre et dirigeixes cap a Galios.
  • Nou Tipus de Temtem: S’han introduït els Umbras, els equivalents foscos dels Lumas. Aquests Temtem de colors diferents tenen efectes exclusius i es poden obtenir mitjançant diversos mètodes, com trobar-los a la natura, criar-los o utilitzar Radars Umbra. Tingues en compte que els Umbras són extremadament rars i requereixen un esforç significatiu per aconseguir-los.
  • Nova Temporada: La Temporada 5, anomenada Endless Night, ofereix una experiència fosca i espantosa per als jugadors. Aquesta temporada durarà un mes més que les temporades anteriors, des del 25 de setembre de 2023 fins al 29 de gener de 2024. Estigueu atents a l’esdeveniment temàtic de Halloween que s’aproxima.
  • Nou mode aleatori: Aquest mode afegeix un element d’atzar al joc, amb enfrontaments aleatoris amb Temtem, Tècniques i objectes. A diferència de les regles hardcore de Nuzlocke, els Temtem no desmaiaran permanentment i els jugadors podran capturar més de dos Temtem per ruta. Hi ha recompenses exclusives per a aquells que acceptin aquest desafiament.
  • Guarides millorades: Les guarides s’han millorat segons els comentaris dels jugadors. Ara, grups d’1 o 2 jugadors poden entrar a les guarides, requerint menys Joies per accedir al cap mític i oferint recompenses ajustades segons la mida del grup. Les guarides de 3 a 5 jugadors continuen sent les més desafiants i gratificants.
  • Vista prèvia de tints: La botiga Luma Drops ara permet als jugadors veure una vista prèvia dels Tints Luma abans de comprar-los, ajudant-los a prendre decisions informades.
  • Nou Instrument: S’ha afegit el Theremin al joc, oferint als jugadors una nova manera d’expressar els seus talents musicals.

L’actualització “Endless Night” porta una gran quantitat de contingut nou i millores a TemTem, assegurant una experiència emocionant i captivadora per als jugadors. Per a una llista completa de les notes de la versió, consulteu l’anunci oficial.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.