Ordinador

These Doomed Isles s’estrena finalment a Steam

These Doomed Isles s’estrena finalment a Steam

Avui marca el llançament de These Doomed Isles, un joc de construcció de ciutats amb mecàniques roguelike de baralles de cartes, ara disponible en accés anticipat a Steam. En aquest joc, els jugadors assumeixen el paper d’un déu, amb la tasca de crear un nou món i defensar la seva civilització dels saquejadors, desastres naturals i monstruositats mítiques.

These Doomed Isles ofereix una jugabilitat estratègica on els jugadors forgen noves terres, construeixen assentaments i guien la seva civilització cap a la victòria. La característica principal del joc rau en la creació d’una baralla de cartes, que permet als jugadors descobrir sinergies que poden portar abundants collites als seus seguidors o desencadenar atacs devastadors contra els seus enemics.

Els jugadors poden triar jugar com un dels tres déus poderosos, cadascun amb el seu propi estil de joc, cartes, habilitats, estètica i enemics per conquerir. Els déus disponibles inclouen Cernunnos, el déu celta de la natura; Plutus, el déu grec de la riquesa; i Acan, el déu maia del vi. A més, es preveu introduir nous déus jugables durant la fase d’accés anticipat, de cara al llançament complet del joc 1.0 el 2024.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.