Ordinador

These Doomed Isles s’estrena finalment a Steam

Avui marca el llançament de These Doomed Isles, un joc de construcció de ciutats amb mecàniques roguelike de baralles de cartes, ara disponible en accés anticipat a Steam. En aquest joc, els jugadors assumeixen el paper d’un déu, amb la tasca de crear un nou món i defensar la seva civilització dels saquejadors, desastres naturals i monstruositats mítiques.

These Doomed Isles ofereix una jugabilitat estratègica on els jugadors forgen noves terres, construeixen assentaments i guien la seva civilització cap a la victòria. La característica principal del joc rau en la creació d’una baralla de cartes, que permet als jugadors descobrir sinergies que poden portar abundants collites als seus seguidors o desencadenar atacs devastadors contra els seus enemics.

Els jugadors poden triar jugar com un dels tres déus poderosos, cadascun amb el seu propi estil de joc, cartes, habilitats, estètica i enemics per conquerir. Els déus disponibles inclouen Cernunnos, el déu celta de la natura; Plutus, el déu grec de la riquesa; i Acan, el déu maia del vi. A més, es preveu introduir nous déus jugables durant la fase d’accés anticipat, de cara al llançament complet del joc 1.0 el 2024.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content