Nintendo

Meridiem Games anuncia el llançament de Gerda: A Flame in Winter Resistance Edition per a Nintendo Switch

L’editora Meridiem Games ha confirmat avui que l’edició Resistance del títol d’aventures narratives RPG-lite, Gerda: A Flame in Winter, estarà disponible per a Nintendo Switch el 23 de novembre de 2023. Aquest joc, desenvolupat per Bird Island i publicat per DON’T NOD, submergeix els jugadors en la Segona Guerra Mundial a través de la captivadora història de Gerda, una jove infermera en cerca del seu marit.

L’edició física especial, que arribarà a les botigues europees aquesta tardor, inclourà una funda dissenyada exclusivament, dues postals artístiques úniques i un punt de llibre exclusiu. Els jugadors podran prendre decisions morals impactants mentre guien a Gerda a través d’un món perillós, la qual cosa donarà forma al desenvolupament de la història i portarà a finals emocionants.

La data de llançament oficial per a Gerda: A Flame in Winter Resistance Edition és el 23 de novembre de 2023.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.