Nintendo Ordinador PlayStation

Bandai Namco anuncia el debut de Spy × Family al món dels videojocs

Bandai Namco anuncia el debut de Spy × Family al món dels videojocs

Els fans de la popular sèrie de manga i anime, Spy × Family, tenen motius d’alegria, ja que Bandai Namco ha presentat SPYxANYAOperation Memories. Amb data de llançament prevista per al 2024, aquest debut estarà disponible a PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch i PC a través de Steam.

SPYxANYAOperation Memories convida els jugadors a submergir-se en el món d’Anya Forger i els seus amics i família. Ambientat en diversos llocs de l’estimada sèrie, els jugadors podran crear moments especials mentre es llancen en una aventura al costat de la travessera Anya Forger, qui posseeix habilitats telepàtiques i va ser adoptada per Loid Forger.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.