Ordinador PlayStation Xbox

Ja disponible la demo de Ghostrunner 2

Ja disponible la demo de Ghostrunner 2

Durant l’últim esdeveniment PlayStation State of Play, 505 Games i One More Level han anunciat el llançament de la demo de Ghostrunner 2, disponible per a PlayStation 5, Xbox Series X|S, Steam i Epic Games Store. Aquesta demo ofereix als jugadors l’oportunitat d’enfrontar-se a cultistes malignes en entorns urbans i runes, pilotant la motocicleta de Jack, el protagonista.

Els aficionats que reservin la Brutal Edition podran accedir al joc el 24 d’octubre, 48 hores abans del llançament oficial el 26 d’octubre. A més, aquells que reservin el joc rebran un paquet amb aparences especials.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.