PlayStation

Honkai: Star Rail arribarà a PlayStation 5 l’11 d’octubre

HoYoverse ha anunciat oficialment que Honkai: Star Rail es llançarà a PlayStation 5 l’11 d’octubre de 2023. Aquesta notícia va ser revelada durant la darrera presentació State of Play, acompanyada d’un tràiler narrat per Stellaron Hunter, Kafka.

L’arribada de Honkai: Star Rail a la PlayStation 5 s’espera que ofereixi una experiència de joc sense igual, gràcies a la tecnologia avançada i les capacitats de maquinari de la consola. Els jugadors podran gaudir de gràfics meticulosament elaborats i elements d’àudio immersius que prometen elevar la seva diversió i sensació d’admiració mentre exploren l’espai i participen en batalles.

A més a més, la integració multiplataforma del joc amb la PlayStation 5 garanteix més comoditat i accessibilitat. Els jugadors poden jugar sense problemes entre diferents dispositius, inclosos PC, iOS i Android. Aquesta característica es veu millorada per la funcionalitat de desament a través de diferents plataformes, permetent als jugadors gaudir del joc amb amics en diferents plataformes.

Per preparar-se per a aquesta aventura interestel·lar, hi ha disponible un paquet de temps limitat exclusivament a través de la PlayStation Store. Aquest paquet ofereix avantatges únics als primers compradors.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.