PlayStation

Honkai: Star Rail arribarà a PlayStation 5 l’11 d’octubre

HoYoverse ha anunciat oficialment que Honkai: Star Rail es llançarà a PlayStation 5 l’11 d’octubre de 2023. Aquesta notícia va ser revelada durant la darrera presentació State of Play, acompanyada d’un tràiler narrat per Stellaron Hunter, Kafka.

L’arribada de Honkai: Star Rail a la PlayStation 5 s’espera que ofereixi una experiència de joc sense igual, gràcies a la tecnologia avançada i les capacitats de maquinari de la consola. Els jugadors podran gaudir de gràfics meticulosament elaborats i elements d’àudio immersius que prometen elevar la seva diversió i sensació d’admiració mentre exploren l’espai i participen en batalles.

A més a més, la integració multiplataforma del joc amb la PlayStation 5 garanteix més comoditat i accessibilitat. Els jugadors poden jugar sense problemes entre diferents dispositius, inclosos PC, iOS i Android. Aquesta característica es veu millorada per la funcionalitat de desament a través de diferents plataformes, permetent als jugadors gaudir del joc amb amics en diferents plataformes.

Per preparar-se per a aquesta aventura interestel·lar, hi ha disponible un paquet de temps limitat exclusivament a través de la PlayStation Store. Aquest paquet ofereix avantatges únics als primers compradors.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content