Ordinador

Harvest Moon: The Winds of Anthos pateix un petit retard a Steam

En un anunci recent, Natsume ha compartit una actualització sobre el seu esperat joc, Harvest Moon: The Winds of Anthos. L’empresa ha revelat que el llançament a Steam del joc es retardarà a causa de problemes inesperats amb la plataforma.

Natsume encara no ha proporcionat una nova data de llançament, però han assegurat als fans que estan treballant diligentment per resoldre els problemes. Us avisarem tan bon punt el joc estigui disponible tant a Steam com a les altres plataformes. Aprofitem també per recordar-vos que el joc s’estrenarà a consoles a Europa el dia 6 d’octubre.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.