Ordinador

Endzone 2 posa en marxa la seva campanya de Kickstarter

Endzone 2 posa en marxa la seva campanya de Kickstarter

Assemble Entertainment ha anunciat el llançament de la campanya de Kickstarter per a Endzone 2, la seqüela del popular joc de supervivència i construcció de ciutats, Endzone – A World Apart. Amb una base de fans dedicada, Endzone 2 té com a objectiu portar el gènere a noves alçades, mantenint alhora els elements de supervivència i simulació de construcció de ciutats.

Endzone 2 es desenvolupa en un món postapocalíptic on els jugadors han de garantir la supervivència de la humanitat després d’un desastre catastròfic. Com l’última esperança de la raça humana, els jugadors han de navegar per un entorn dur i implacable, utilitzant la seva intel·ligència, previsió i resistència per repoblar els últims terrenys habitables.

Detalls de la campanya

Assemble Entertainment té com a objectiu recaptar un mínim de 30.000 euros per donar suport al desenvolupament continu del joc. Si s’assoleixen els objectius addicionals, els jugadors podran gaudir de funcionalitats addicionals com noves pistes a la banda sonora, un sistema de desafiaments, més expedicions i millors eines de modificació.

Amb la seva contribució a la campanya de Kickstarter, els jugadors poden desbloquejar diverses recompenses addicionals, com ara paquets de fons d’escriptori digitals, un correu electrònic de agraïment de l’equip d’Endzone 2, una còpia digital del joc per a Steam i l’oportunitat de conèixer el compositor.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.