Ordinador PlayStation

Horizon Forbidden West: Complete Edition arribarà a PS5 i PC

Horizon Forbidden West: Complete Edition arribarà a PS5 i PC

L’esperada Horizon Forbidden West: Complete Edition arribarà a PlayStation 5 el 6 d’octubre. Aquesta edició portarà els jugadors en un viatge a través del Forbidden West i les runes de Los Angeles, seguint els esdeveniments de Horizon Zero Dawn.

En aquesta seqüela, els jugadors tornaran a posar-se a la pell de la caçadora Aloy, que corre contra el temps per salvar la biosfera del planeta d’una misteriosa plaga que amenaça els vestigis de la humanitat. La missió revelarà secrets sinistres i enfrontarà Aloy a enemics cada vegada més mortals, portant-la a la perillosa frontera del Forbidden West i les traïdores Burning Shores.

La Complete Edition, amb un preu de 69,99 euros, inclou Horizon Forbidden West per a PS5, el DLC Burning Shores, una banda sonora digital, un llibre d’art digital i el còmic digital Horizon Zero Dawn Vol. 1: The Sunhawk. També ofereix extres com el mode Foto, objectes desbloquejats a mesura que avança la història i un paquet de recursos.

Els jugadors de PC també tindran l’oportunitat d’explorar el Forbidden West. En col·laboració amb Nixxes Software, Horizon Forbidden West: Complete Edition està previst que es llanci a Steam i Epic Games a principis del 2024. El joc ja està disponible per a la llista de desitjos en ambdues plataformes.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.