Ordinador PlayStation Xbox

The Last Oricru presenta la seva versió Final Cut

GoldKnights i PLAION han llançat una actualització significativa per al seu joc de rol i acció, The Last Oricru. L’edició The Last Oricru – Final Cut, ja disponible a consola i PC, introdueix una sèrie de noves característiques i millores que enriqueixen l’experiència de joc. A més, el joc ara està disponible a meitat de preu a Steam, PlayStation 5 i Xbox Series X/S.

La trama de The Last Oricru – Final Cut es desenvolupa en el misteriós món de Wardenia, un planeta alienígena al límit de la guerra total. Els jugadors assumeixen el paper de Silver, un heroi destinat a forjar el seu propi destí en una aventura èpica que es pot gaudir en solitari o en mode cooperatiu.

A diferència de les narratives lineals d’altres RPG, The Last Oricru – Final Cut permet als jugadors prendre decisions que modelen la seva experiència de joc. Amb múltiples races en conflicte, un sistema de combat profund i perills a cada cantonada, cada decisió pot portar la història en direccions noves i inesperades.

The Last Oricru – Final Cut és una reimaginació del joc original, llançat a finals de 2022, amb actualitzacions basades en els comentaris de la comunitat. Entre les novetats s’inclouen una progressió de dificultat més suau, un mapa en el joc, un sistema de pistes totalment nou, dues noves localitzacions per explorar, una gran actualització del joc cooperatiu en línia, millores en el combat i en les lluites contra caps finals, i optimització per a Steam Deck.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.