Nintendo PlayStation

Inspector Gadget – MAD Time Party disponible en format físic a PlayStation 5 i Nintendo Switch

L’Inspector Gadget, l’icònic personatge de la sèrie de televisió, fa el seu esperat retorn en forma d’un emocionant joc de festa. Desenvolupat per Smart Tale Games, Inspector Gadget – MAD Time Party ja està disponible en format físic per a les consoles Nintendo Switch i PlayStation 5, amb l’edició física per a PlayStation 4 programada per llançar-se el 29 de setembre. A més, l’edició física del joc inclou 2 fulls d’adhesius i un pòster.

El joc ofereix als jugadors l’oportunitat d’immergir-se en el món de l’Inspector Gadget i explorar els entorns icònics de la sèrie original. Els jugadors poden assumir el paper de l’Inspector Gadget i unir-se a amics en una emocionant aventura per salvar Metròpolis del malvat Doctor Claw. La premissa gira entorn de la reparació d’una màquina del temps, que es trencarà i teleportarà els avantpassats de l’Inspector Gadget al present. Els jugadors han d’explorar Metròpolis, enfrontar-se als avantpassats de l’Inspector Gadget i resoldre missions en minijocs per recuperar les peces necessàries per reparar la màquina.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content