Nintendo PlayStation

Inspector Gadget – MAD Time Party disponible en format físic a PlayStation 5 i Nintendo Switch

L’Inspector Gadget, l’icònic personatge de la sèrie de televisió, fa el seu esperat retorn en forma d’un emocionant joc de festa. Desenvolupat per Smart Tale Games, Inspector Gadget – MAD Time Party ja està disponible en format físic per a les consoles Nintendo Switch i PlayStation 5, amb l’edició física per a PlayStation 4 programada per llançar-se el 29 de setembre. A més, l’edició física del joc inclou 2 fulls d’adhesius i un pòster.

El joc ofereix als jugadors l’oportunitat d’immergir-se en el món de l’Inspector Gadget i explorar els entorns icònics de la sèrie original. Els jugadors poden assumir el paper de l’Inspector Gadget i unir-se a amics en una emocionant aventura per salvar Metròpolis del malvat Doctor Claw. La premissa gira entorn de la reparació d’una màquina del temps, que es trencarà i teleportarà els avantpassats de l’Inspector Gadget al present. Els jugadors han d’explorar Metròpolis, enfrontar-se als avantpassats de l’Inspector Gadget i resoldre missions en minijocs per recuperar les peces necessàries per reparar la màquina.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.