PlayStation Xbox

Lil Gator Game arribarà pròximament a PlayStation i Xbox

Lil Gator Game

Playtonic Friends i MegaWobble han anunciat el llançament de Lil Gator Game a PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One i Xbox Series X|S, previst per al 10 d’octubre del 2023. Els jugadors de les plataformes Xbox i PlayStation podran gaudir no només del joc sinó també del contingut actualitzat, incloent-hi la funció New Game+.

Lil Gator Game és un títol d’aventures que prioritza l’exploració i el joc, lliure de les restriccions de la barra de vida. Ambientat en una illa meticulosament dissenyada, el joc ofereix una gran quantitat de zones per explorar, amics per fer i moments d’alegria per experimentar. Cada regió de l’illa presenta missions úniques i personatges.

El joc ofereix un món ple de reptes, on cada turó amaga un nou amic en aquesta aventura d’exploració centrada en el moviment. Els jugadors poden enfrontar-se als adversaris de cartó, travessar turons i boscos serens i conquerir penya-segats impressionants que només un jove intrèpid s’atreveix a superar.

Per als jugadors de PlayStation i Xbox, Lil Gator Game també inclourà la recentment llançada modalitat de New Game+, que millora l’experiència d’exploració. Mitjançant l’ús de dades desades de partides anteriors, els jugadors poden utilitzar una sèrie d’eines i braçalets de poder per personalitzar el seu jove heroi i embarcar-se en missions a les illes plenes de vida.

Afegint emoció, els jugadors poden optar pel “mode infantil,” accessible a través del menú de configuració, permetent-los navegar per tot el joc com el jove intrèpid, escalant, nedant i volant al seu gust.

Pel que fa a gràfics i rendiment, “Lil Gator Game” funcionarà a una resolució de 4k a Xbox Series X, Xbox One X, PlayStation 5 i PlayStation 4 Pro. A Xbox Series S, el joc es mostrarà a 1440p, mentre que a Xbox One, Xbox One S i PlayStation 4 es mostrarà a 1080p. Independentment de la consola, el joc mantindrà una constant de 60 quadres per segon.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content