PlayStation Xbox

Lil Gator Game arribarà pròximament a PlayStation i Xbox

Lil Gator Game

Playtonic Friends i MegaWobble han anunciat el llançament de Lil Gator Game a PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One i Xbox Series X|S, previst per al 10 d’octubre del 2023. Els jugadors de les plataformes Xbox i PlayStation podran gaudir no només del joc sinó també del contingut actualitzat, incloent-hi la funció New Game+.

Lil Gator Game és un títol d’aventures que prioritza l’exploració i el joc, lliure de les restriccions de la barra de vida. Ambientat en una illa meticulosament dissenyada, el joc ofereix una gran quantitat de zones per explorar, amics per fer i moments d’alegria per experimentar. Cada regió de l’illa presenta missions úniques i personatges.

El joc ofereix un món ple de reptes, on cada turó amaga un nou amic en aquesta aventura d’exploració centrada en el moviment. Els jugadors poden enfrontar-se als adversaris de cartó, travessar turons i boscos serens i conquerir penya-segats impressionants que només un jove intrèpid s’atreveix a superar.

Per als jugadors de PlayStation i Xbox, Lil Gator Game també inclourà la recentment llançada modalitat de New Game+, que millora l’experiència d’exploració. Mitjançant l’ús de dades desades de partides anteriors, els jugadors poden utilitzar una sèrie d’eines i braçalets de poder per personalitzar el seu jove heroi i embarcar-se en missions a les illes plenes de vida.

Afegint emoció, els jugadors poden optar pel “mode infantil,” accessible a través del menú de configuració, permetent-los navegar per tot el joc com el jove intrèpid, escalant, nedant i volant al seu gust.

Pel que fa a gràfics i rendiment, “Lil Gator Game” funcionarà a una resolució de 4k a Xbox Series X, Xbox One X, PlayStation 5 i PlayStation 4 Pro. A Xbox Series S, el joc es mostrarà a 1440p, mentre que a Xbox One, Xbox One S i PlayStation 4 es mostrarà a 1080p. Independentment de la consola, el joc mantindrà una constant de 60 quadres per segon.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.