Ordinador

El joc de puzles i terror, Limerick: Cadence Mansion, ja disponible a Steam

La darrera proposta de Jenito Studios, el joc d’acció i terror Limerick: Cadence Mansion, ha estat llançada avui a Steam. El joc, desenvolupat per Daniel Hall, té un preu de 28,99 euros, amb un descompte del 17% per als qui el compren en el llançament.

Limerick: Cadence Mansion és una aventura que submergeix els jugadors en un món de ciència fosca i manipulació. El joc, desenvolupat amb Unreal Engine, desafia els jugadors a resoldre puzles, superar criatures terrorífiques i descobrir els secrets de la mansió encantada de Cadence.

El protagonista del joc és perseguit per Limerick, una marioneta, afegint una capa extra de terror a la jugabilitat. Els jugadors hauran d’explorar la mansió, habitada per diverses entitats monstruoses, i fer servir la seva astúcia per sobreviure i escapar.

El joc representa quatre anys de treball dedicat per part de Hall, qui ha expressat la seva emoció i gratitud envers la comunitat de l’horror i els fans pel seu suport. Espera que Limerick: Cadence Mansion proporcioni una experiència emocionant i terrorífica per a tots els jugadors.

A més de resoldre puzles, els jugadors hauran de buscar recursos per defensar-se dels habitants de la mansió. El joc també inclou armaris, on els jugadors poden amagar-se dels enemics, i batalles de caps cinemàtiques que prometen mantenir els jugadors en tensió.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.