Ordinador

El joc de puzles i terror, Limerick: Cadence Mansion, ja disponible a Steam

La darrera proposta de Jenito Studios, el joc d’acció i terror Limerick: Cadence Mansion, ha estat llançada avui a Steam. El joc, desenvolupat per Daniel Hall, té un preu de 28,99 euros, amb un descompte del 17% per als qui el compren en el llançament.

Limerick: Cadence Mansion és una aventura que submergeix els jugadors en un món de ciència fosca i manipulació. El joc, desenvolupat amb Unreal Engine, desafia els jugadors a resoldre puzles, superar criatures terrorífiques i descobrir els secrets de la mansió encantada de Cadence.

El protagonista del joc és perseguit per Limerick, una marioneta, afegint una capa extra de terror a la jugabilitat. Els jugadors hauran d’explorar la mansió, habitada per diverses entitats monstruoses, i fer servir la seva astúcia per sobreviure i escapar.

El joc representa quatre anys de treball dedicat per part de Hall, qui ha expressat la seva emoció i gratitud envers la comunitat de l’horror i els fans pel seu suport. Espera que Limerick: Cadence Mansion proporcioni una experiència emocionant i terrorífica per a tots els jugadors.

A més de resoldre puzles, els jugadors hauran de buscar recursos per defensar-se dels habitants de la mansió. El joc també inclou armaris, on els jugadors poden amagar-se dels enemics, i batalles de caps cinemàtiques que prometen mantenir els jugadors en tensió.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content