Nintendo Ordinador PlayStation

Fate/Samurai Remnant: ja disponible el nou RPG d’acció de KOEI TECMO

KOEI TECMO Europe, en col·laboració amb Omega Force, TYPE-MOON i Aniplex Inc., ha llançat el seu últim RPG d’acció, Fate/Samurai Remnant. El joc, un nou capítol de la popular sèrie Fate, ara està disponible a PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch i Windows a través de Steam.

Fate/Samurai Remnant continua la tradició de les “Guerres del Sant Grial” de la franquícia, aquesta vegada ambientada al Japó de l’època d’Edo. Els jugadors es trobaran enmig del Ritual de la Lluna Creixent, una batalla entre set parelles de Mestres i els seus Servents. El protagonista del joc, Miyamoto Iori, juntament amb el seu Servent Saber, haurà de lluitar per ser l’última parella en peu per rebre el recipient de la Lluna Creixent, que concedeix desitjos.

El joc està disponible en edicions Estàndard i Digital Deluxe. Aquesta última inclou el joc base, un llibre d’art digital i la banda sonora, el passi de temporada de Fate/Samurai Remnant amb tres conjunts de DLC i un objecte de bonificació.

També hi ha disponible una versió especial TREASURE BOX exclusivament a través de la botiga en línia de KOEI TECMO Europe. Aquesta edició inclou un llibre d’art, un pòster de tela de mida B2, un CD amb la banda sonora original, adhesius, DLC de vestuari de bonificació, el llibre oficial i una caixa de col·leccionista.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.