Ordinador PlayStation Xbox

Lords of the Fallen Revela confirma data de llançament amb un nou tràiler

HEXWORKS, un estudi de CI Games, ha revelat un nou tràiler de vuit minuts de durada per al seu RPG d’acció, Lords of the Fallen. El tràiler ofereix una visió més profunda dels horrors i adversaris que els jugadors hauran d’enfrontar en la seva missió per alliberar les terres de Mournstead del déu dimoni Adyr.

El joc, que es llançarà el 13 d’octubre de 2023, és un dels primers títols que aprofita la potència del motor gràfic Unreal Engine 5. Estarà disponible a PC, PlayStation 5 i Xbox Series X|S. El tràiler destaca la mecànica de doble regne, el joc cooperatiu, la personalització de personatges i molt més.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.