Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Hellboy: Web of Wyrd s’endarrereix fins el 18 d’octubre

Good Shepherd Entertainment ha confirmat la nova data de llançament del seu esperat joc, Hellboy: Web of Wyrd. El joc s’endarrerirà del 4 al 18 d’octubre, i estarà disponible a PC a través de Steam, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S i Nintendo Switch.

A Hellboy: Web of Wyrd, els jugadors assumiran el paper de Big Red, amb la veu de Lance Riddick, i recorreran el misteriós regne del Wyrd. La trama del joc gira al voltant de la desaparició d’un agent de la Bureau for Paranormal Research and Defense (B.P.R.D.) que investigava la Butterfly House. Com a Hellboy, els jugadors hauran de localitzar l’agent desaparegut i enfrontar-se a monstres al Wyrd utilitzant una combinació d’atacs de cos a cos i a distància.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.