Nintendo Ordinador

Mineko’s Night Market aixeca la persiana a PC i Nintendo Switch

El molt esperat videojoc per part de la comunitat “cozy”, Mineko’s Night Market, s’ha estrenat finalment a Nintendo Switch i PC a través de Steam. Aquest encantador joc d’aventures, desenvolupat per Meowza Games i publicat per Humble Games, ha estat en el radar dels jugadors des de l’anunci oficial el 2018.

Situat en una illa japonesa fictícia, Mineko’s Night Market presenta als jugadors una història commovedora sobre l’amistat, la tradició i, sobretot, gats. Els jugadors assumeixen el paper de Mineko, una noia curiosa que acaba d’arribar a la seva nova llar i que està passant per dificultats. El joc combina elements de diferents gèneres, incloent-hi jocs de rol, aventures i gestió.

El llançament del joc a PC i Nintendo Switch és només el començament. La resta de jugadors no hauran d’esperar gaire, ja que les versions de Xbox i PlayStation de Mineko’s Night Market estan previstes pel 26 d’octubre, d’aquí a un mes.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content