Nintendo Ordinador

Mineko’s Night Market aixeca la persiana a PC i Nintendo Switch

El molt esperat videojoc per part de la comunitat “cozy”, Mineko’s Night Market, s’ha estrenat finalment a Nintendo Switch i PC a través de Steam. Aquest encantador joc d’aventures, desenvolupat per Meowza Games i publicat per Humble Games, ha estat en el radar dels jugadors des de l’anunci oficial el 2018.

Situat en una illa japonesa fictícia, Mineko’s Night Market presenta als jugadors una història commovedora sobre l’amistat, la tradició i, sobretot, gats. Els jugadors assumeixen el paper de Mineko, una noia curiosa que acaba d’arribar a la seva nova llar i que està passant per dificultats. El joc combina elements de diferents gèneres, incloent-hi jocs de rol, aventures i gestió.

El llançament del joc a PC i Nintendo Switch és només el començament. La resta de jugadors no hauran d’esperar gaire, ja que les versions de Xbox i PlayStation de Mineko’s Night Market estan previstes pel 26 d’octubre, d’aquí a un mes.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.