PlayStation Xbox

Terraformers estableix una colònia a Xbox i PlayStation

Klabater SA ha anunciat el llançament de Terraformers a Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4 i PlayStation 5. Aquest joc de construcció de colònies i gestió de recursos, amb elements de roguelike, ara està disponible per als jugadors de consola, permetent-los embarcar-se en un viatge de transformació planetària.

Originalment desenvolupat per Asteroid Lab i llançat inicialment a PC el 9 de març de 2023, Terraformers ha rebut elogis de jugadors de tot el món. En aquest videojoc, els jugadors tenen l’oportunitat d’explorar Mart, construir ciutats i transformar completament el planeta mitjançant iniciatives de terraformació.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.