Sector

Netflix anuncia una sèrie de Devil May Cry

Després de l’anunci d’una sèrie de Tomb Raider, Netflix ha anunciat oficialment la producció d’una nova sèrie basada en la popular franquícia de videojocs, Devil May Cry. La sèrie és fruit d’un esforç col·laboratiu entre Capcom, Studio Mir i Adi Shankar.

L’anunci es va fer a través d’un vídeo publicat al canal oficial de YouTube de Netflix. No obstant això, encara no s’ha revelat la data de llançament de la sèrie. Els fans de la franquícia poden esperar amb il·lusió l’oportunitat d’experimentar el món de Devil May Cry en un nou format, exclusivament a Netflix.

Estigueu atents per a més actualitzacions sobre aquest emocionant desenvolupament.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.