Realitat Virtual

LEGO Bricktales VR s’estrenarà amb Meta Quest 3 el 7 de desembre

Thunderful i ClockStone han anunciat el llançament de LEGO Bricktales VR, un joc d’aventures de construcció de diorames amb peces de LEGO, com a títol de llançament per a Meta Quest 3 el 7 de desembre. El joc, que s’ha presentat oficialment a l’esdeveniment Meta Connect, també estarà disponible per a Meta Quest 2 i Quest Pro. Les reserves ja estan obertes, amb un vestit exclusiu d’àlien de LEGO com a bonificació.

LEGO Bricktales VR porta els diorames de peces de LEGO a casa teva mitjançant la realitat mixta, permetent als jugadors interactuar amb entorns magníficament elaborats utilitzant el Meta Quest 3. El mecànic de construcció de peces de LEGO, popular a PC, PlayStation, Xbox, Nintendo Switch, iOS i Android, s’ha adaptat als controls de realitat virtual del Meta Quest 3, oferint una experiència de joc única.

El joc porta els jugadors en un viatge a través de cinc biomes temàtics de peces de LEGO, incloent-hi jungles, deserts, racons de ciutat, castells medievals i illes del Carib. Cada ubicació ofereix llocs de construcció amb reptes dissenyats per estimular la creativitat. Els jugadors també coneixeran una gran varietat de personatges colorits que necessiten ajuda per revitalitzar un parc d’atraccions en mal estat.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.