Nintendo PlayStation Xbox

Dinosaures i granges es combinen a Paleo Pines

La cria de bestiar acaba de convertir-se en una experiència molt més emocionant amb el llançament de Paleo Pines. Desenvolupat per Italic Pig i publicat per Modus Games, Paleo Pines ja està disponible per 29,99 euros a PC, PlayStation 4 i 5, Xbox Series X|S, Xbox One i Nintendo Switch.

Amb una illa plena de secrets com a escenari, Paleo Pines ofereix als jugadors l’oportunitat de fer créixer la seva granja i fer amistat tant amb els humans com amb els dinosaures que hi habiten. El joc presenta un món on els jugadors poden explorar paisatges i interactuar amb una col·lecció de dinosaures.

A Paleo Pines, els jugadors poden atreure els dinosaures a la seva granja imitant els seus crits amb una flauta i després recompensar-los amb llaminadures i carícies. Construint confiança i creant recintes, els jugadors poden ampliar la seva col·lecció d’amics dinosaures.

El joc també ofereix una personalització de personatges detallada, permetent als jugadors transformar la seva parcel·la en la granja dels seus somnis. Amb una àmplia selecció d’estils i opcions de personalització, els jugadors poden vestir-se a si mateixos i al seu entorn per reflectir les seves preferències úniques.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.