Nintendo

TY the Tasmanian Tiger 4: Bush Rescue Returns disponible avui a Nintendo Switch

Krome Studios ha llançat TY the Tasmanian Tiger 4: Bush Rescue Returns per a Nintendo Switch. Aquesta edició millorada del joc de plataformes en 2D, originalment disponible per a PC, ara està disponible per a descàrrega digital a la Nintendo eShop per 17,99 euros.

En aquesta aventura, els jugadors s’uneixen a TY mentre explora el desert australià. La versió de Nintendo Switch de TY the Tasmanian Tiger 4: Bush Rescue Returns inclou locucions en anglès, el doble de música, escenes animades remasteritzades, un rendiment millorat i més.

TY, l’icònic heroi australià, torna amb una aventura de desplaçament lateral. Després de salvar la seva família i aturar el malvat Boss Cass en jocs els anteriors, TY ara s’enfronta a nous reptes. Els jugadors han d’utilitzar la seva intel·ligència i bumerangs per trobar tresors amagats, ajudar els habitants locals i descobrir els secrets del Outback australià com a part de la missió Bush Rescue Returns.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.