Nintendo

TY the Tasmanian Tiger 4: Bush Rescue Returns disponible avui a Nintendo Switch

Krome Studios ha llançat TY the Tasmanian Tiger 4: Bush Rescue Returns per a Nintendo Switch. Aquesta edició millorada del joc de plataformes en 2D, originalment disponible per a PC, ara està disponible per a descàrrega digital a la Nintendo eShop per 17,99 euros.

En aquesta aventura, els jugadors s’uneixen a TY mentre explora el desert australià. La versió de Nintendo Switch de TY the Tasmanian Tiger 4: Bush Rescue Returns inclou locucions en anglès, el doble de música, escenes animades remasteritzades, un rendiment millorat i més.

TY, l’icònic heroi australià, torna amb una aventura de desplaçament lateral. Després de salvar la seva família i aturar el malvat Boss Cass en jocs els anteriors, TY ara s’enfronta a nous reptes. Els jugadors han d’utilitzar la seva intel·ligència i bumerangs per trobar tresors amagats, ajudar els habitants locals i descobrir els secrets del Outback australià com a part de la missió Bush Rescue Returns.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Nintendo Sector

La banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. s’estrenarà en vinil, CD i casset

iam8bit ha anunciat la seva col·laboració per a portar la banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. en
Skip to content