Nintendo Ordinador

Pixpil i Chucklefish anuncien l’expansió Eastward: Octopia

Pixpil i Chucklefish han desvetllat un nou DLC durant l’esdeveniment Nintendo Direct de setembre. L’expansió, titulada Eastward: Octopia, convida els jugadors a embarcar-se en una aventura de pagesia pacífica amb els estimats personatges Sam i John en un món paral·lel.

En aquest univers paral·lel, lliure dels perills de la miasma, els jugadors s’uniran a Sam i John mentre fan vida a una granja abandonada en un poblet de muntanya. Eastward: Octopia ofereix una sèrie d’activitats atractives, incloent-hi el cultiu de cultius, el curo del bestiar i l’experimentació culinària amb els productes frescos de la collita. Aquestes receptes delicioses estan ordenades de manera ordenada dins del Gran Llibre de Receptes de John.

Mentre els jugadors s’immersen en aquesta encantadora simulació de pagesia, també tindran l’oportunitat d’explorar llocs de pesca, participar en converses amb ànimes amigables i interactuar amb el colorit elenc de personatges de l’univers de l’Eastward, tot mentre contemplen la transformació de la granja abans abandonada.

Un dels aspectes únics d’Eastward: Octopia és la seva capacitat d’evolucionar no només la granja, sinó també el poble del voltant. Els jugadors poden convertir un recinte firal abandonat en una comunitat animada, construint cases i botigues i donant la benvinguda als coneguts NPC com a nous veïns. Un cop adquirit, Eastward: Octopia s’integra de manera fluida en el menú d’inici del joc base, permetent als jugadors iniciar la seva aventura de pagesia en qualsevol moment del joc.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.